Waterproof LED Book lamp IP44 dupont book light

  • 1 - 199 Pieces
    $18.00
  • >=200 Pieces
    $17.00
Model Number:
Wood Book Lamp (Mid)
Shipping:
Support Sea freight
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Guangdong, China
Brand Name:
OEM
Name:
book lamp
Usage:
Night light
Color:
Warm white/ Cold White
Keyword:
Book Lamp
Power supply:
USB Charging
Material:
Wood+Tyvek Paper
Product Name:
Folding Led Book Light
Feature:
Unique Design, Convenient
Item:
DuPont Paper Products
Size:
Big/Medium/Small
Light Source:
LED
Item Type:
Book Lights
Type:
Flexible
Body Color:
Brown
Battery Type:
Lithium Ion
IP Rating:
Ip44
Certification:
ce, FCC, RoHS
Emitting Color:
Warm White
Lamp Body Material:
Waterproof Tyvek paper
LED Light Source:
Battery
Warranty(Year):
1
Input Voltage(V):
DC5V
Lamp Power(W):
4.4
Working Lifetime(Hour):
50000
Supply Ability
Supply Ability:
4000 Piece/Pieces per Month book light
Packaging & Delivery
Packaging Details
led book light
1) Inner opp bag + Paper box + Carton (43*32*30cm)
2) We offer tailor made service for our customer to create their own package.
Port
ShenZhen
Video Description

Basic Information
Light Source
LED
Body Colour
White
Material
FSC certified plywood + DuPont Tyvek
Battery
5400mh rechargeable Lithium P
Power
Supply
USB Charging
Lamp Power
2 W
Light Temperature
2700 K
Warranty
1 year

 

 

Question1.Do you provide free samples?

Answer: Yes, we do provide you with the free sample, but only small size free sample. If you order the big size sample, you should pay us, but I will have a discount with you to ensure you get the sample inexpensive. For sample things we normally deal with EXW.

 

Question 2.I see the pictures of your products in USA Fair, do you do the writing board now?

Answer: The main products are light box, LED light tube now, but if you have bulk order for writing board, we will do that for you…

 

Question 3.Does your company make the aluminum frame light box? What’s the maximum size?

Answer: Yes, We can make the aluminum frame acrylic faced light box; the maximum size is 1220mm*2440mm.

 

Question 4.What is so called backlit type light box?

Answer: Backlit type light box is also aluminum alloy frame, but the surface is not acrylic, it’s fabric. At the same time the LED bar is fixed at the back of the light box instead of the edgelit.It’s mainly used for large size. The aluminum alloy frame itself has different thickness, 6/8/10/12cm. Every thickness matches the different usage.

 

Question 5.For samples, How many days can we get our products?

Answer: 3 or 5days, we will have a delivery.

 

Question 6.Do you just do the rectangle shape?

Answer: No, The shape is customized. You choose that.

 

Question 7. How about the LUX of your light box?

Answer: It about 2000Lux.It depends on the LED type you choose. We mainly use SMD3528…

 

Question 8. How about the warranty years?

Answer: Acrylic crystal light box for 2 years, 3 years for aluminum frame light box, 5 years for backlit type light box.

 

Question 9. How about the supply capacity of your company?

Answer: 3 weeks for 100pcs A4 size. Different sizes go with different time.

 

Question10.What makes your company competitive in this market?

Answer: 1. We have the newest machine, High precision, More dedicated products.

               2. Experienced engineer cooperated with conscientious and responsible workers.

               3. Good quality from the materials we choose to the light box we’ve made

               4. Every time get the feedback from the clients, then improving.

               5. Best service after selling.

You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like

Similar products in other categories: