Whiteboard high quality drawing board for kids

FOB Reference Price:Get Latest Price
$1.00 - $500.00 / Pieces | 1 Piece/Pieces (Min. Order)
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Type:
Whiteboard
Whiteboard Type:
Electronic Whiteboard
Folded:
No
Brand Name:
VI
Model Number:
VI-TCB
Place of Origin:
Guangdong, China
Name:
Whiteboard high quality drawing board for kids
Application:
School Teaching/personal Drawing
Certificates:
CE FCC ROHS
Material:
Acrylic
Color:
Black
Size:
A1, A2, A3,A4
Supply Ability
Supply Ability:
10000 Piece/Pieces per Month drawing board for kids
Packaging & Delivery
Packaging Details
Package includes:
1x DigiTrace - LED Professional Digital Tracing Board for Artists
1x USB Cable
Port
Shenzhen

Basic Information
Product Name 
Tracing Copy Board
Voltage
DC5V/DC12V
Material 
Acrylic
Light color
White
Light Source
LED Bar
Brightness
Max 6500Lux
Connector
Micro USB
Warranty
1 year

 

Question1.Do you provide free samples?

Answer: Yes, we do provide you with the free sample, but only small size free sample. If you order the big size sample, you should pay us, but I will have a discount with you to ensure you get the sample inexpensive. For sample things we normally deal with EXW.

 

Question 2.I see the pictures of your products in USA Fair, do you do the writing board now?

Answer: The main products are light box, LED light tube now, but if you have bulk order for writing board, we will do that for you…

 

Question 3.Does your company make the aluminum frame light box? What’s the maximum size?

Answer: Yes, We can make the aluminum frame acrylic faced light box; the maximum size is 1220mm*2440mm.

 

Question 4.What is so called backlit type light box?

Answer: Backlit type light box is also aluminum alloy frame, but the surface is not acrylic, it’s fabric. At the same time the LED bar is fixed at the back of the light box instead of the edgelit.It’s mainly used for large size. The aluminum alloy frame itself has different thickness, 6/8/10/12cm. Every thickness matches the different usage.

 

Question 5.For samples, How many days can we get our products?

Answer: 3 or 5days, we will have a delivery.

 

Question 6.Do you just do the rectangle shape?

Answer: No, The shape is customized. You choose that.

 

Question 7. How about the LUX of your light box?

Answer: It about 2000Lux.It depends on the LED type you choose. We mainly use SMD3528…

 

Question 8. How about the warranty years?

Answer: Acrylic crystal light box for 2 years, 3 years for aluminum frame light box, 5 years for backlit type light box.

 

Question 9. How about the supply capacity of your company?

Answer: 3 weeks for 100pcs A4 size. Different sizes go with different time.

 

Question10.What makes your company competitive in this market?

Answer: 1. We have the newest machine, High precision, More dedicated products.

               2. Experienced engineer cooperated with conscientious and responsible workers.

               3. Good quality from the materials we choose to the light box we’ve made

               4. Every time get the feedback from the clients, then improving.

               5. Best service after selling.

You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like