China manufacturer custom design slim led light box

FOB Reference Price:Get Latest Price
$1.00 - $100.00 / Pieces | 1 Piece/Pieces (Min. Order)
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Guangdong, China
Brand Name:
VI
Model Number:
VI-CLB
Size:
Normal:A1~A4;
Material:
High Quanlity Acrylic,LED Bar
Shape:
Customized size available
Power Consumption:
12V,5W (110V-240V)
Front panel:
1 pcs 2mm thickness optical acrylic
LGP(light guide plate):
1 pcs 3D laser V-cutting, 6mm thickness
Back panel:
1 pcs 1mm thickness ABS panel
Adapter:
1 pcs adapter with DC plug
Standoffs:
4 pcs stainless Standoffs
Lighting System:
Ultra bright SMD LED
Input power:
110V-240V
Working power:
12V
Type:
Hanging and wall Mounting
Sample:
Free and 3 days delivery
Supply Ability
Supply Ability:
3000 Piece/Pieces per Month slim light box
Packaging & Delivery
Packaging Details
1. inner packing: EPE bag, air bubble bag.
2. outer packing: single paper box, master paper box, plywood case.
3. One 20 feet container can load 3500 pcs A4, 2000 pcs A3,1000 pcs A2 and 500 pcs A1 LED crystal light box.
4. One 40 feet container can load 7500 pcs A4, 4000 pcs A3,2000 pcs A2 and 1000 pcs A1 LED crystal light box.
Port
Shenzhen

 

Item

Description

Code

VI-CLB(LED crystal light box)

Sided

Single sided/Double sided (can be customized)

Thickness

8mm / 0.32 inch (Different type the thickness is different)

Clear Frame width

20mm / 0.79 inch (can be customized)

Available size

A1,A2,A3,A4, the size can be Customized.

Max size

1220x2440mm / 48 x 96 inch

Standoffs

4 pcs stainless Standoffs

Silkscreen

Silver, Black, Red

Fixture Connections

Integral male/female connectors, 3 feet / 91cm from the light box to the transformer, 4.9 feet/ 150cm from the adapter to plug

Operating Temperature

-4°F~122°F(-20°C~50°C) 

Humidity

0~95%,non-condensing

Certification

UL,CE,RoHS

Environment

Dry Location, IP20

Voltage

Output Voltage:12V DC; Input Voltage: 110/120/230/240VAC

LED

SMD LED 3528, 3014, 5050

Transformer

DC-12V, with CE, RoHS, UL certificates

Lumens+

246(6000K),222(7200K)

Color Temperature

6000K(+375/-300) to 7200K(+400/-500), can be customized

Brightnesss

2000-3000 lux, can be customized

Lumen Maintenance

27,000 hours L70≥25°C,40,000 hours L90≥25°C

Power Consumption

12W maximum at full output, steady state

 

2.Advantages of  VI LED Crystal Light Box, LED Light Pockets:

1. Super thin,8mm/0.32 inch.

2. 60%~70 energy saving compared with traditional T8 tube light box.

3. 5 times life span(6 years) than commom T8 tube lighting

4. Light is very soft and mild, which is very comfortable for eyes

5. Hot media of advertisement,can be used in extensive field.

6. Modern, low power, high efficiency.
7. Uses the optics organic glass, it looks like a glittering and translucent crystal.
8. Optical-panel is used for even illumination.
9. Easy to replace picture and install. Maintenace free.

10. Environmentally friendly.

11. 3 pcs or more LED crystal light box are combined by metal cable, creating an impressing view.

 

 

 

Question1.Do you provide free samples?

Answer: Yes, we do provide you with the free sample, but only small size free sample. If you order the big size sample, you should pay us, but I will have a discount with you to ensure you get the sample inexpensive. For sample things we normally deal with EXW.

 

Question 2.I see the pictures of your products in USA Fair, do you do the writing board now?

Answer: The main products are light box, LED light tube now, but if you have bulk order for writing board, we will do that for you…

 

Question 3.Does your company make the aluminum frame light box? What’s the maximum size?

Answer: Yes, We can make the aluminum frame acrylic faced light box; the maximum size is 1220mm*2440mm.

 

Question 4.What is so called backlit type light box?

Answer: Backlit type light box is also aluminum alloy frame, but the surface is not acrylic, it’s fabric. At the same time the LED bar is fixed at the back of the light box instead of the edgelit.It’s mainly used for large size. The aluminum alloy frame itself has different thickness, 6/8/10/12cm. Every thickness matches the different usage.

 

Question 5.For samples, How many days can we get our products?

Answer: 3 or 5days, we will have a delivery.

 

Question 6.Do you just do the rectangle shape?

Answer: No, The shape is customized. You choose that.

 

Question 7. How about the LUX of your light box?

Answer: It about 2000Lux.It depends on the LED type you choose. We mainly use SMD3528…

 

Question 8. How about the warranty years?

Answer: Acrylic crystal light box for 2 years, 3 years for aluminum frame light box, 5 years for backlit type light box.

 

Question 9. How about the supply capacity of your company?

Answer: 3 weeks for 100pcs A4 size. Different sizes go with different time.

 

Question10.What makes your company competitive in this market?

Answer: 1. We have the newest machine, High precision, More dedicated products.

               2. Experienced engineer cooperated with conscientious and responsible workers.

               3. Good quality from the materials we choose to the light box we’ve made

               4. Every time get the feedback from the clients, then improving.

               5. Best service after selling.

You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like